Antipigmentačné mlieko 100 ml/9,60 €, 200 ml/16,70€

18.03.2021 15:10

Antipigmentačné mlieko 100 ml/9,60 €, 200 ml/16,70€

Charakteristika: Odstránenie tmavých škvŕn a zjednotenie tónu pleti, pre všetky typy pleti so sklonom k hyperpigmentáciám a pehám.

Pôsobenie: Obsahuje účinné zloženie bylín, ktoré obmedzuje produkciu melanínu. Veľmi účinne a rýchlo zosvetľuje tmavé pigmentové škvrny a pehy (chloasma, hyperpigmentácie). Zároveň pleť jemne premasťuje a chráni ju pred UV žiarením. Celkovo dodáva pleti svetlejší tón a prejasňuje ju. Pre dosiahnitie lepších výsledkov doporučujeme aplikovať u zrelej pleti  Firm Skin krém (spevňujúcí krém) alebo na Fairness krém (zosvetľujúci krém).

Spôsob použitia: Možno aplikovať samostatne i na zosvetlujúce a skrášľujúce krémy Tarani. Vhodný na pleť i telo s rovnakými účinkami (aplikujte na celú pleť alebo len miestne).

Zloženie: Himalayan Aqua, Glycyrriza Glabra (Liquorice), Aloe Barbadensis Leaf Extract, Lactic Acid, Helianthus Annus (Sunflower), Zinc Oxide (Burnt Zinc Oxide), Glycerin, Caprrylic Capric Tri Glyceride (CCTG), Sorbic Acid, Natural Fragrance.

Viac produktov a informácií www.stalekrasna.sk/news/tarani-kozmetika/

Vyhľadávanie

[google7343f7afa16f694f.html]

Online katalóg aromaterapeutickej prírodnej kozmetiky Nobilis Tilia: issuu.com/nobilis/docs/katalog2021_listov_n__www_-_issuu.

Všetky produkty z katalógu vieme odoslať v priebehu 5 pracovných dní. 

Objednávať môžete emailom kontakt@stalekrasna.sk


 

© 2013 Všetky práva vyhradené.

Tvorba web stránok zdarmaWebnode