Bio Jojobový olej na akné

Kód produktu: AD2986
Vaša cena: 8,90 €
Počet kusov skladom: 2
Dostupnosť: Skladom
  • Výrobca: Biokora
  • Hmotnosť: 100 ml

Olej sa špeciálne odporúča sa na liečbu akné. Ľudia s mastnou pleťou si aplikáciou rôznych kozmetických prípravkov pleť ešte viac vysušujú, mazové žľazy začnú produkovať ešte viac mazu, nakoniec sa póry upchajú a začarovaný kruh sa otvára.

Výživný pleťový jojobový olej má antioxidačné, protizápalové účinky a hĺbkovo čistí pleť. Dokáže zmäkčiť a postupne vyčistiť zapchaté póry so stvrdnutým mazom. Vyhladzuje jazvy po vzniknutom akné, podporuje tvorbu kolagénu, ktorý je zodpovedný za rast novej kože a jej Bio Jojobový olej.

Jojobový pleťový olej hydratuje, vyživuje, zvyšuje elasticitu a hojí. Vyhladzuje vrásky, tlmí prejavy starnutia pokožky. Aktívne penetruje do pokožky a nezanecháva pocit mastnoty.

Jojobový olej pôsobí veľmi dobre na ekzémy, začervenanie kože a podráždenú pokožku.  Ukľudňuje a zmierňuje prejavy ekzematickej pokožky.

Jojobový olej obsahuje vysokomolekulárne estery, ktoré majú podobné vlastnosti ako mazové žľazy v ľudskom organizme. Preto sa výborne vstrebáva a je pokožkou prijímaný bez problémov.

Bezpečné použitie: Jojobový olej je netoxický, hypoalergénny a nedráždi pokožku. Môže sa použiť aj na ošetrenie okolia očí a nespôsobuje neočakávané alergické reakcie.

Jojobový olej je nositeľom cenných nenasýtených mastných kyselín. Pomáha udržovať prirodzene hydratovanú pokožku. Vitamíny, minerály a stopové prvky v oleji veľmi dobre prestupujú kožnú bariéru a dostávajú sa až k základnej vrstve pleti. Pokožka sa stáva po ošetrení jemne zamatovou.

Má prirodzený ochranný UV filter 3 až 4. Preniká hlbšie do pleti, uzamkne v nej vlhkosť, vytvorí bariéru a chráni pred vonkajšími vplyvmi.

Jojobový olej je natoľko silný, že baktérie typu stafylokoka a candida albicans spôsobujúce plesne, sa pri styku s ním ničia. Ak trpíte opakovanými plesňovými infekciami, môžete využívať jojobový olej ako „štít“. Zmierňuje prejavy zapálenej pokožky ako sú opuchyzačervenaniebolesť a svrbenieProtizápalové účinky jojobového oleja boli skúmané v Ústave farmakológie a toxikológie v Káhire, kde zistili, že olej pomáha hojiť rany a predchádzať neskoršiemu procesu zjazvenia pokožky.

Na suché vlasy a vlasovú pokožku: olej vyživuje a dodáva mimoriadny lesk namáhaným a suchým vlasom. Odporúča sa aj na masáž hlavy pred umytím vlasov. Veľmi ľahko sa vymýva a zanecháva jemné a hebké vlasy na dotyk. Stimuluje rast vlasových cibuliek a hĺbkovo vyživuje vlas po celej jeho dĺžke. Dodáva vlasom oslnivý lesk a pár kvapiek si môžete denne nakvapkať aj na vysušené končeky.

Použitie:

Podľa potreby naneste na kožu a jemne vmasírujte. Môžete použiť na celé telo alebo lokálne. Môže sa používať buď samostatne na pokožku, alebo zriediť s inými rastlinnými olejmi. Môžete nakvapkať aj pár kvapiek tohto oleja do vašej bežnej kozmetiky, čím zlepšíte jej hojivé vlastnosti. Pre ošetrenie vlasov stačí vmasírovať olej do vlasov pred spaním a ráno umyť šampónom a vodou.

Kontakt

Nadenka s.r.o.

kontakt@stalekrasna.sk

Klimkovičova 1842/2
Bratislava
84101

0911 284 199 (prosíme poslať SMS, zavoláme Vám naspäť)

Vyhľadávanie

Štítky

[google7343f7afa16f694f.html]

Katalóg aromaterapeutickej prírodnej kozmetiky Nobilis Tilia: issuu.com/nobilis/docs/katalog2021_listov_n__www_-_issuu.

Všetky produkty z katalógu vieme dodať v priebehu 7 dní a vieme ich spojiť do jedného balíka s ostatnými produktami objednanými v eshope. 

Objednávať môžete emailom kontakt@stalekrasna.sk, 

telefonicky 0911 284 199 alebo ak objednávate produkty z nášho eshopu, 

môžete nechať poznámku, že máte záujem o konkrétny produkt z katalógu. 


 

© 2013 Všetky práva vyhradené.