Ako na ekzém?

20.03.2021 22:24

Ekzémy majú svoj pôvod v nesprávnych stravovacích návykoch, nadmernou konzumáciou škrobu, cukru, smažených, tučných jedál a mäsaChronická zácpa býva ďalšou príčinou ekzémov ale aj akné. Pokiaľ vylučovacie orgány nepracujú správne, odpadové materiály niesú vylučované tak rýchlo, ako by mali byť a krvný obeh začne byť preťažený toxickými látkami. Úsilie pokožky, ktorá slúži ako posledná pomocná sila vylučovaciemu systému, ktorý prestáva plynule fungovať a pomáhá mu odburávať prebytočný odpad cez ňu, vyústi v rôzne formy kožních ochorení.
 

Na Ekzém odporúčame naniesť Akné masku od Tarani, nechať pôsobiť 15-20 minút. Ak si pleť zvykne, môžeme naniesť masku, obviazať a nechať na noc. Mierne štípanie a výsev malých pupienkov je v dôsledku detoxikácie. Maska pôsobí hĺbkovo a vyťahuje z tela na povrch toxíny. Štípanie prejde do niekoľkých minút až do hodiny. Používame denne až do úplného zahojenia. 

Cez deň môžete použiť niektorý z načich Akné krém od Tarani, našu Konopnú masť alebo naše BIO oleje www.stalekrasna.sk/a100-organicke-oleje/

Akné maska je vhodná aj na dnu, opuchy, výrony, artritídu a rôzne zápaly. Pôsobí do najhlbších miesť pokožky a vyťahuje z tela škodliviny.

AKNÉ MASKA - 50 g (200 g)

15,80 (46,30)

AKNÉ KRÉM - 50 g (200 g)

15,80 (46,30)

Viac informácií o konkrétnych produktoch v online katalógu www.stalekrasna.sk/products/tarani-online-katalog/

Pre objednanie ma kontaktujte kontakt@stalekrasna.sk alebo ak objednávate nejaké produkty z eshopu, v pokladni môžete pripojiť odkaz - poznámku. 

 

Tarani sa mi páči, lebo lieči celého človeka aj z vnútra.


 

Vyhľadávanie

[google7343f7afa16f694f.html]

Online katalóg aromaterapeutickej prírodnej kozmetiky Nobilis Tilia: issuu.com/nobilis/docs/katalog2021_listov_n__www_-_issuu.

Všetky produkty z katalógu vieme odoslať v priebehu 5 pracovných dní. 

Objednávať môžete emailom kontakt@stalekrasna.sk


 

© 2013 Všetky práva vyhradené.

Vytvorte si web stránku zdarma!Webnode